Coșul meu

0 produse

Ateliere

Misiunea noastră este de a încuraja dezvoltarea creativităţii atât la copii, cât şi la adulţi, prin petrecerea timpului liber într-un ambient relaxant, creativ şi distractiv alături de o echipă tânără şi creativă.
 

Magazinul ReCreativ oferă Ateliere de Creaţie pentru copii şi adulţi, desfăşurate atât în magazin (str. Apollonia Hirscher nr. 2, Braşov), cât şi în grădiniţe şi şcoli sau alte locaţii sub atenta îndrumare a specialiştilor noştri. În cadrul Atelierelor de Creaţie puteţi realiza obiecte creative prin diverse tehnici: Quilling, Tehnica şerveţelului, Tehnica 3D, Pictura pe sticla, Pictură pe lemn, Scrapbooking, Mozaic etc.

De asemenea, magazinul organizează Aniversări zile de naştere în stil ReCreativ. Pentru fiecare aniversare se poate alege o temă de lucru în funcţie de vârstă şi îndemânare, iar copiii vor realiza obiecte unice şi speciale în cadrul atelierului, sub îndrumarea echipei noastre.

Teambuilding-ul prin artă este susținut în spațiul generos din cadrul Atelierului ReCreativ, într-o atmosferă placută în care participanții au libertate de expresie, sub îndrumarea profesionistă a unei echipe entuziastă și experimentată.

Fie că urmarești să întarești comunicarea, munca in echipă, relațiile între oamenii din echipa ta sau te interesează că teambuildingul să fie distractiv, noi iți vom fi alături și vom construi un program care să vină ca o manușă echipei tale.
Activitățile noastre de teambuilding sunt creative, interactive și vor ajuta membrii echipei tale să lucreze mai eficient împreună.

Într-un spațiu și o atmosferă relaxantă, echipa ta intra într-o lume a picturii, desenului, descoperindu-și latura creativă.
În spiritul unui joc constructiv, participanții vor parcurge un drum al cunoașterii și descoperirii frumosului, prin formă și culoare, în care personalitatea și ritmul de lucru al fiecaruia dintre ei contează.

Astăzi este din ce în ce mai greu să găsim un echilibru între viața personală și cea profesională, iar prin prezența la acest teambuilding fiecare participant își va găsi momentul de inspirație și relaxare, iar compania va avea un angajat mai concentrat, creativ și mult mai eficient.

 Teambuilding-ul ReCreativ implică o mai bună relaționare între membrii unei firme, printr-o multitudine de activități ce dezvoltă creativitatea și munca in echipă, aceștia reușind să se cunoască mult mai bine și să exploateze propriile calități în vederea unei mai bune cooperări.

Pentru rezervări sau alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la:
Magazinul ReCreativ, str. Apollonia Hirscher nr. 2, Brasov
Telefon: 0772236918
Email: office@re-creativ.ro