Informatii despre livrare


1.    Livrarea se face prin Urgent Cargus, în cca 1-2 zile lucratoare de la confirmarea trimiterii comenzii, exceptând sarbatorile legale si zilele în care magazinul ReCreativ este închis   ( vezi orarul magazinului la sectiunaea  ,,Contact,, ).

2.    Taxa de transport este valabila pentru orasele care se afla pe lista oraselor cu livrare prin Urgent Cargus. Daca orasul în care se doreste livrarea nu se afla pe lista https://www.urgentcargus.ro/despre-noi/excelenta-operationala/  se va percepe costul transportului impus de catre curier si taxa pentru km suplimentari.
•    Comanda minima 50 lei- cost transport 29 lei
•    Comanda de peste 300 lei- transport GRATUIT
( Pentru comenzile mai mici de 300 lei, costul transportului este de 29 lei pentru colete ce nu depasesc 1 kg si se adauga 2,5 lei pentru fiecare kg, în cazul coletelor ce depasesc aceasta greutate)! ATENTIE! TRANSPORTUL SE CALCULEAZA SI IN FUNCTIE DE DIMENSIUNEA VOLUMETRICA A COLETULUI, resp. Lungime (cm) x Latime (cm)  x Inaltime (cm) / 6000. 
            
Pentru comenzile din Brasov, coletul se ridica de la Magazinul ReCreativ, str. Apollonia Hirscher nr. 2.

3.    În cât timp va ajunge comanda la dvs
Pentru a putea fi procesate în aceeasi zi, comenzile trebuie plasate pâna în ora 13.00, în caz contrar comanda dvs va fi procesata în ziua urmatoare. Comanda  ajunge la dumneavoastra in în cca 1-2 zile lucratoare.

4.    Despre factura
Factura va este trimisa în colet. În cazul în care doriti sa faceti plata cu OP, factura se va trimite prin email pentru a putea efectua plata. În cazul în care nu ati primit factura sau doriti si alte informatii , va rugam sa sunati la 0368 409898, în timpul programului de lucru al magazinului ReCreativ.
Modalitatea de plata
1. Ramburs (plata se face la primirea coletului)
2. Plata prin OP (Comanda va fi expediata dupa confirmarea platii)

Va rugam cititi  sectiunea ,, Termeni si conditii,,